ronald-about

Ronald Faber

Oprichter / Adviseur

Ronald is sinds 1987 werkzaam geweest in verschillende leidinggevende functies binnen de transportindustrie. Door de jaren heen heeft Ronald enorm veel expertise opgedaan, vanuit deze expertise is het bedrijf WWDS ontstaan. Kennis van de markt en het creëren van nieuwe en specialistische bedrijfsconstructies is Ronald zijn specialiteit.

“Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben.”

  • administratie@wwds.nl

Johanna Faber

HR Manager

Johanna heeft inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring in het plannen en organiseren van de bedrijfsorganisatie. Naast Johanna haar expertise op het gebied van HR is Johanna een echt mensenmens en onmisbaar op de werkvloer.

“I never dreamed about success, i worked for it.”

administratie@wwds.nl

johanna-about
michael-about

Michael Faber

Algemeen Directeur

Michael loopt al meer dan de helft van zijn leven mee in de transportindustrie. Dankzij zijn ouders, welke WWDS hebben opgericht, kent Michael alle ins en outs van de transportwereld. Gezien zijn dynamische en ondernemende aard  heeft Michael WWDS binnen een jaar een enorme doorgroei laten doormaken.

“Er moet vaak wat gebeuren voordat er wat gebeurt.”

  • administratie@wwds.nl

Jordi Brinksma

Commercieel Directeur

Jordi is met zijn ambitieuze persoonlijkheid altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren en het team zo efficient mogelijk in te richten. Zijn passie ligt bij het constant inspelen op de behoeftes van de klant. In zijn rol als commercieel directeur heeft hij inmiddels ruime ervaring opgedaan in het doorvoeren van duurzame veranderingen binnen diverse organisaties.

“If your dreams don’t scare you they are too small.”

administratie@wwds.nl

brinkie-about
efren-about

Efren Manglie

Marketing / Relaties

Efren is werkzaam als hoofd marketeer en relatiebeheer, met zijn passie voor psychologie en marketing haalt hij enorm veel plezier uit het werk. Hij is gespecialiseerd in het creëren van strategieën en vind persoonlijk contact erg belangrijk in het werkveld.

“It’s not just about making something. It’s about making something legendary.”

  • 058-3030156
  • 06-25015749
  • administratie@wwds.nl

HET ONTSTAAN VAN WWDS

Het was 21 augustus 1980, onze trouwdag, toen er een brief op de deurmat plofte. In deze brief
stond, althans dat dacht ik, dat er werk voor mij was bij het toen voor iedereen bekende
vervoercentrum Leeuwarden (voorheen het bodehuis voor de oudere lezers onder u). De volgende
dag moest ik mij melden op de Tesselschadestraat voor een intake gesprek. Achteraf bleek dat er nog
een 10 tal gegadigden waren voor de functie van administratief medewerker op het bevrachtingskantoor, maar dit terzijde.

Ik kwam dus terecht in de transportwereld waarin ik mij geleidelijk opwerkte tot bedrijfsleider. In die tijd stond het pakketvervoer nog in de kinderschoenen. Uiteindelijk ben ik dus meegegroeid met de
totstandkoming van de enorme pakketstroom welke zich in heel korte tijd ontwikkelde tot een markt waar enorm veel behoefte aan was..
Ik ben dus meegegroeid met een markt waarin vanzelfsprekend ook andere spelers van mee profiteerden. Zelf zag ik dit niet als concurrentie maar meer als leerzaam en het scherp blijven in deze markt.

Al snel zag ik in dat de prijs/kwaliteit verhouding en met name BETROUWBAARHEID belangrijke
pijlers gingen worden in de wereld van pakketverzendingen.
De klant was er echt niet mee geholpen om met een lage prijs een veel te late aflevering te krijgen. Uiteindelijk ben ik, na een zorgvuldig marktonderzoek, op eigen benen gaan staan en heb in 2004 WWDS opgericht.
Vrij snel zijn met verschillende, zorgvuldig uitgezochte, gerenommeerde bedrijven contracten getekend.
Waar we in de start van de onderneming te maken hadden met 300/400 pakjes per dag, zitten we nu inmiddels op gemiddeld 2.000 pakjes per dag.

Achter elk pakket zit een verhaal, het is dan ook meer dan logisch om elk pakket uiterst zorgvuldig te behandelen.
Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen de huidige en de nieuwe klanten deze betrouwbaarheid altijd willen blijven garanderen.

WWDS IS ER VOOR U !!