STANDAARD TARIEVEN

Eén ding hebben alle pakketten gemeen: ze moeten snel en heel op de plek van bestemming aankomen. En dan ook nog het liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Dat snappen we bij WWDS.

We noemen prijzen op onze website zodat u direct weet waar u aan toe bent. Toch gaan we graag met u in gesprek over uw bedrijf of order. Het spreekt voor zich dat we met een grootverbruiker andere prijsafspraken kunnen maken, maar in de praktijk blijkt dat we voor elke klant een besparing kunnen realiseren als het om pakketten of pallets gaat.

*Let op: dit zijn de tarieven voor zakelijk verzenden. Alle tarieven zijn excl. BTW en toeslagen.

ZAKELIJKE ZENDINGEN

De tarieven van WWDS zijn altijd scherp! We schetsen graag van te voren een helder beeld, al vinden wij maatwerk erg belangrijk. Het standaardtarief voor het verzenden van pakketten is € 5,95 exclusief btw per stuk. Een brievenbuspakket kost u slechts € 3,99. Verstuurd u ook pallets? Uiteraard faciliteren wij dit ook voor u. Een pallet vol met pakketten of andere goederen verstuurt u al vanaf €49,91 excl.

Voor zendingen binnen Europa of internationale zendingen maken wij een tarief op maat, volledig aangepast op uw wensen.

Zoals eerder aangegeven vinden wij maatwerk erg belangrijk. Graag kijken wij met u mee waar wij u kunnen ondersteunen, een voordeel kunnen bieden en misschien zelfs processen kunnen verbeteren! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

SPOEDRITTEN

StadsritSpoedrit NederlandSpoedrit 500 - 1000 KMSpoedrit 1001 - 5000 KM
VoorrijkostenVoorrijkostenVoorrijkostenVoorrijkosten
€0,00€9,95€12,95€19,95
PrijsPrijs per kilometer excl.Prijs per kilometer excl.Prijs per kilometer excl.
€9,95€0,37€0,49 €0,79

Ontdek onze scherpe tarieven!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht je toch liever zelf met een prijsvoorstel komen? Bel of mail ons dan gerust.