Ons Team

Ons Team

Management

Ronald

Eigenaar / Hoofd financiële administratie

Johanna

Eigenaar / Wagenparkbeheer / Compliance

Michael

Eigenaar / hoofd personeelszaken / Manager planning

Michael loopt al meer dan de helft van zijn leven mee in de transportindustrie. Dankzij zijn ouders, welke WWDS hebben opgericht, kent Michael alle ins en outs van de transportwereld. Gezien zijn dynamische en ondernemende aard heeft Michael WWDS binnen een jaar een enorme doorgroei laten doormaken.

Er moet vaak wat gebeuren voordat er wat gebeurt.

Michael Faber

EIGENAAR / Hoofd personeelszaken / Manager planning

Team

Jordy

Bedrijfsleider / Wagenparkbeheer / Kwaliteit managing

Ronnie

Teamleider

Carmen

Compliance / Planner

Bram

Loods / Baliemedewerker

Alex

Loods / Baliemedewerker / IT specialist

Chris

Loods / Baliemedewerker / IT specialist

Eddy

Allround Baliemedewerker

Angelique

Allround Baliemedewerker

I never dreamed about succes, I worked for it.

Johanna Faber

EIGENAAR / Wagenparkbeheer / Compliance

Johanna heeft inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring in het plannen en organiseren van de bedrijfsorganisatie. Naast Johanna haar expertise op het gebied van HR is Johanna een echt mensenmens en onmisbaar op de werkvloer.

Gydo

Loods / Baliemedewerker

Helen

Loods / Baliemedewerker

Rick

Loodsmedewerker

Jermain

Loodsmedewerker

Joran

Loodsmedewerker

Owen

Loodsmedewerker

Stefan

Loodsmedewerker

Boaz

Loodsmedewerker / Chauffeur

Ronald is sinds 1987 werkzaam geweest in verschillende leidinggevende functies binnen de transportindustrie. Door de jaren heen heeft Ronald enorm veel expertise opgedaan, vanuit deze expertise is het bedrijf WWDS ontstaan. Kennis van de markt en het creëren van nieuwe en specialistische bedrijfsconstructies is Ronald zijn specialiteit.

Wees niet bang om te falen. Je hoeft het maar één keer bij het juiste eind te hebben.

Michael Faber

EIGENAAR / Hoofd financiële administratie

Thomas

Planner / Chauffeur

Libbe

Planner / Chauffeur

Ashley

Loodsmedewerker

Bobby

Chauffeur

Jurjen

Chauffeur

Boris

Chauffeur

Anne

Chauffeur

Het ontstaan van WWDS

Het was 21 augustus 1980, onze trouwdag, toen er een brief op de deurmat plofte. In deze brief stond, althans dat dacht ik, dat er werk voor mij was bij het toen voor iedereen bekende vervoercentrum Leeuwarden (voorheen het bodehuis voor de oudere lezers onder u). De volgende dag moest ik mij melden op de Tesselschadestraat voor een intake gesprek. Achteraf bleek dat er nog een 10 tal gegadigden waren voor de functie van administratief medewerker op het bevrachtingskantoor, maar dit terzijde.

Ik kwam dus terecht in de transportwereld waarin ik mij geleidelijk opwerkte tot bedrijfsleider. In die tijd stond het pakketvervoer nog in de kinderschoenen. Uiteindelijk ben ik dus meegegroeid met de totstandkoming van de enorme pakketstroom welke zich in heel korte tijd ontwikkelde tot een markt waar enorm veel behoefte aan was.
Ik ben dus meegegroeid met een markt waarin vanzelfsprekend ook andere spelers van mee profiteerden. Zelf zag ik dit niet als concurrentie maar meer als leerzaam en het scherp blijven in deze markt.

Al snel zag ik in dat de prijs/kwaliteit verhouding en met name betrouwbaarheid belangrijke pijlers gingen worden in de wereld van pakketverzendingen. De klant was er echt niet mee geholpen om met een lage prijs een veel te late aflevering te krijgen. Uiteindelijk ben ik, na een zorgvuldig marktonderzoek, op eigen benen gaan staan en heb in 2004 WWDS opgericht.
Vrij snel zijn met verschillende, zorgvuldig uitgezochte, gerenommeerde bedrijven contracten getekend. Waar we in de start van de onderneming te maken hadden met 300/400 pakjes per dag, zitten we nu inmiddels op gemiddeld 6.000 pakjes per dag.

Achter elk pakket zit een verhaal, het is dan ook meer dan logisch om elk pakket uiterst zorgvuldig te behandelen. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen de huidige en de nieuwe klanten deze betrouwbaarheid altijd willen blijven garanderen.

WWDS is er voor u!

Ronald Faber